Kezdoknek
Hello Mindenkinek!
Lehet,hogy azonnal törlitek majd a topicomat,de szerintem ennek az egésznek ez lenne a lényege.Ti,tapasztalt borkóstolók és borivók is elkezdtétek valahol..Mit érdemes elolvassni,engem ez például nagyon érdekellne.Különösen az étel-bor párosítás.Érdekelne a dolog nagyon is,de fogalmam sincs hogyan és hol kezdjek hozzá.
|
1 (2007.04.15.) |
Ezeket kóstoltuk...és még sok mást... 2006-os Villányi Chardonnay (Gere Tamás készítette). Reduktív eljárással készített bor. Az évjárat szépen tükröződik ezen a nagyszerű boron. Szép testes ,illatában déli gyümölcsök,érezhető. Ízében is alátámasztja az illatjegyeket. Tetszetős jól iható bor; sav-alkohol aránya egyensúlyban van. |
18 (2006.12.12.) |
|